Om GO-TO-ITALY

Om GO-TO-ITALY ved Kim Ferrigno

GO-TO-ITALY er oprindeligt grundlagt i 1988 og har valgt udelukkende at beskæftige sig med at sammensætte rejser til Italien. Mange års koncentreret arbejde har givet en stor ekspertise og viden om Støvlelandet, og nu leverer GO-TO-ITALY kvalitets arrangementer til mange danske firmaer, kursusarrangører, interessegrupper, rejsebureauer m.fl.

Firmaet blev grundlagt i 1988 af Lars Pihl Jensen og Kim Ferrigno, der begge har en stor passion og kærlighed til Italien. Oprindeligt hed bureauet Sydeuropacentret, men blev senere ændret til GO-TO-ITALY for på den måde at markere, at det er netop Italien, der er vores passion og speciale, og som rigtige Italiensspecialister har GO-TO-ITALY gennem årene specialiseret sig i at finde nye attraktive rejsemål over hele Italien, gerne til små og ukendte steder, hvor man som rejsende vil have mulighed for at opleve det autentiske Italien.

Primusmotor i GO-TO-ITALY har altid været Kim Ferrigno, som har en dansk/italiensk baggrund og han har tilbragt en stor del af sin opvækst på Amalfikysten. Kim Ferrigno har i mere end 30 år gennemrejst hele Italien mange gange, og anses i dag for at være den person i den danske rejsebranche med det største og den mest alsidige viden om rejselandet Italien. 

GO-TO-ITALY var det danske bureau der for alvor åbnede danskernes øjne for Amalfikystens skønhed, da man begyndte at arrangere rejser til Amalfi og omegn i slutningen af 1980'erne og siden kan vi se at mange andre danske rejsebureauer er fulgt i vores fodspor. Kim Ferrigno modtog i 1995 "Tara d'Argento" af bystyret i Amalfi, en hæder han modtog for at være den dansker der startede eventyret med de mange danskere på Amalfikysten.

I 1999 modtog Kim Ferrigno "Io Leonardo 1999", hvor han af de italienske turistmyndigheder blev kåret som verdens dygtigste "Italiens-rejse-arrangør" og hædret med prisen "Io Leonardo 1999".